header foto header foto header foto header foto
Organisatie Vrijwillersbureau Vacatures
 

Vacatures

We zijn een vereniging voor en door leden, zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan. En het is juist zo leuk om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt! Vele handen maken licht werk.

Schaerweijde is altijd wel op zoek naar ouders/spelers die zich willen inzetten voor onze vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het vrijwilligersbureau via [email protected].

Op dit moment zijn we op zoek naar:

 • Leden Jeugdbestuur
 • Leden Feestcommissie Jeugd 
 • Leden Materiaalcommissie (Hockey)
 • Penningmeester Hockeybestuur
 • Content Manager Flexhockey
 • Redacteur Top
 • Bestuurslid Commercie (VB)

 
Onderstaand vind je een korte omschrijving van de vacatures.


Leden Jeugdbestuur

Vind jij het leuk om feesten te organiseren en speel jij in de A of de B? Kom dan het jeugdbestuur versterken! 

Wat ga je doen?

 • Feesten organiseren met de feestcie;
 • Meedenken over thema en de invulling hiervan;
 • Spread the word... door flyers en socials;
 • Op- en afbouwen van het feest (hoort er natuurlijk ook bij??);
 • En last, but not least de kids entertainen en enthousiasmeren tijdens het feest.

Word jij hier enthousiast van? Stuur dan een mail naar [email protected]


Leden Feestcommissie Jeugd

Vacatures feestcommissie Jeugd

Meld je nu aan!

De feestcommissie Jeugd organiseert de feesten voor de O10-O18 jeugd. Dat doen we samen met de lijncoördinatoren en het Jeugdbestuur.

Daar hebben we nieuwe commissieleden voor nodig die niet vies zijn van een feestje en vijf keer per jaar willen helpen met het vormgeven en uitvoeren van feesten voor het dankbaarste publiek: de jongste jeugd & jeugd.

Buiten de feesten om komen we 6 tot 8 keer per seizoen bij elkaar.

Aanmelden kan nu voor de allerleukste vrijwilligersjob van de club! Heb je nog vragen? Mail naar [email protected] of bel/app met Machteld Bijkerk: 06 10689226 of Pepijn Martens: 06-14422700.


Leden Materiaalcommissie

Help jij mee om alle teams en keepers te voorzien van de juiste materialen? Dan is de materiaalcommissie op zoek naar JOU!

Wij zoeken meerdere enthousiaste nieuwe commissieleden die zorgdragen voor het trainingsmateriaal. Het gaat o.a. om de inkoop van ballen en andere trainingsbenodigdheden en het organiseren van de jaarlijkse inname en uitgifte aan de trainers, coaches en keepers.

Binnen de commissie heeft iedereen  een duidelijke en afgebakende taak. Door inzet van  vele handen zijn de werkzaamheden tot een minimum beperkt. De Materiaalcommissie is met name actief in de weken rondom de start en het einde van het hockeyseizoen, omdat dan de inname en uitgifte van het materiaal plaatsvindt.

We zoeken een nieuwe Coördinator (tevens Trainingsmateriaal Jeugd/Senioren), een lid Trainingsmateriaal Jeugd, een lid Trainingsmateriaal Keepers Senioren en een (extra) lid Trainingsmateriaal Keepers A-D.

Voel jij je aangesproken om je steentje bij te dragen aan onze trainers en de club? Neem dan contact op met Martine van Willenswaard of Maaike Berends via [email protected].


Penningmeester Hockeybestuur

Z.S.V. Schaerweijde bestaat uit afdelingen, hockey, en golf, die ieder hun eigen afdelingsbestuur hebben. Overkoepelend is er een Verenigingsbestuur (Omni-bestuur).

De penningmeester hockey maakt deel uit van het afdelingsbestuur Hockey. Het hockeybestuur werkt samen met alle (hockey)professionals en vrijwilligers aan het verder ontwikkelen van onze mooie club, waarbij de penningmeester verantwoordelijk is voor het financiële beleid. Je draagt als penningmeester zorg voor een verantwoord beheer van de financiën van de afdeling hockey. Je activeert en coördineert diverse activiteiten die financieel gerelateerd zijn zoals de begroting, het financieel jaarverslag, de financiële administratie, de financiële controle op inkomsten en uitgaven, bankbeheer etc, waarbij nauw wordt samengewerkt met de penningmeester uit het Omni-bestuur, de diverse portefeuillehouders binnen het hockeybestuur en de externe boekhouding.

Wil je meer weten over deze rol of heb je vragen, neem dan contact op met Reinoud Imhof, voorzitter afdelingsbestuur hockey (+31653112021 of [email protected])


Content Manager Flexhockey

Wat is flexhockey?

Zoals de naam al doet vermoeden is flexhockey een verzameling van al het flexibele hockeyaanbod. Flexibel in vorm, lidmaatschap, tijdstip, competitie en teamsamenstelling etc. met als doel voor iedereen een passend sportaanbod te creëren. Denk hierbij aan, clinics, bootcamps, techniektrainingen, hockey7, trimhockey etc.

Schaerweijde wil naast de bestaande competities een flexibeler hockeyaanbod bieden met als doel om nog meer mensen te kunnen laten genieten van hockey en van ons mooie sportcomplex.

Om van flexhockey een succes te maken zijn we op zoek naar een contentmanager. 

Wat doet een content manager?

Je zet o.a. het Schaerweijde account op, houdt het up to date en geeft continue invulling aan het Schaerweijde account op flexhockey.nl zodat het juiste aanbod gepresenteerd kan worden. Het platform is te vinden op www.flexhockey.nl. 

Daniel Mens (bestuurslid senioren breedte) vertelt je graag meer over deze nieuwe rol. Contact via [email protected] of 06-28113204. 


Redacteur Top

Er is in het gezellige Schaerweijde Communicatie Team (SCT) plaats voor een tweede 'redacteur top'. Iemand die Dames & Heren 1 en de Topjeugd wil volgen en regelmatig verslag doet, aankondigingen maakt, de Held van het Veld interviewt, de zaalcompetitie volgt etc.. 

Ook kan deze redacteur als Eyecons Clubwatcher zelfgemaakte video’s van Heren1 wedstrijden uploaden naar ViaPlay, die dan landelijk op social media verschijnen. Het kost je in beginsel een uur in de week en is zeer eervol. Bovendien zit je dicht op de staf dus je weet alles als eerste. :-)

Wie vind het leuk en durft elke week wat te typen? Welkom in een mooi SCT! 
Is het niets voor jou maar wel voor je partner, vriend(in), buurman,…. zet deze tekst dan alsjeblieft door! Meer info via Peter de Bruin (bestuurslid Communicatie) te bereiken op 0653193747!


Bestuurslid Commercie (VB)

Commercieel bestuurslid met horeca affiniteit

Het Verenigingsbestuur (VB) van Schaerweijde heeft besloten een aantal commerciële verantwoordelijkheden(o.a. Horeca, Sponsoring en mogelijk in de toekomst Padel) te bundelen in één rol te weten Bestuurslid Commercie.

Wil jij de ambitie van Schaerweijde verder brengen en deel uitmaken van het bestuur van onze vereniging? Heb jij daarnaast enige affiniteit met horeca en heb je tijd om je in te zetten voor Schaerweijde? Lees dan vooral verder.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het Horeca team, bent voorzitter van de Sponsoring commissie en draagt bij aan de exploitatie van de Jan Weverhal. Een belangrijke taak van het bestuurslid is het bijdragen aan een goede balans tussen optimale gastvrijheid en clubbeleving, een passend horeca aanbod en een gezonde financiële exploitatie.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze rol? Klik hier en neem contact op met de voorzitter van het Verenigingsbestuur  Anne Marie Dobbelaar (06-46191885  of [email protected])  of penningmeester Patrick Bosman (06-27017308 of [email protected]).