header foto header foto header foto header foto
 
Businessclub Club32
Club32, vernoemd naar het oprichtingsjaar 1932, is de businessclub van Schaerweijde. De missie van Club32 is tweeledig: het versterken van de relaties tussen leden uit het bedrijfsleven met een roodzwart hart en tegelijkertijd het financieel ondersteunen van de hockeyclub.

Schaerweijde is een familieclub met ambitie, Samen Sterk en daar sluit Club32 naadloos bij aan. Club32 biedt haar leden een sportief platform om hun netwerk verder uit te breiden, in de gezellige en positieve sfeer van Schaerweijde met haar prachtige accommodatie. Door een gevarieerd programma samen te stellen, bouwen wij ons gezelschap verder uit, waarmee wij onze persoonlijke en ook zakelijke contacten versterken, want dat gaat samen.

Met de financiƫle bijdrage van Club32 wordt het hockey in de volle breedte van onze prachtige familieclub gesteund. Een mooi voorbeeld hiervan is de Schaerweijde Coaching Academy (SCA). De SCA biedt kwalitatief hoogwaardige opleidingen voor trainers en coaches van jeugdteams. Het doel is jeugdspelers met meer plezier en zelfvertrouwen te laten hockeyen en jeugdtrainers zich beter te laten ontwikkelen als individu en als teamspeler. Wij zijn als Club32 trots op het feit dat wij dit mede mogelijk hebben kunnen maken.

Waarom meedoen?
De businessclub organiseert jaarlijks diverse exclusieve en interessante activiteiten voor haar leden. Te denken valt aan speciale evenementen rondom wedstrijden van Heren 1, interviewdiners met bekende gasten met een interessant verhaal, de traditionele kerstbomenborrel, een BBQ met het gezin of bijeenkomsten met andere businessclubs.

En hoe help ik Schaerweijde?
Het lidmaatschap van Club32 bedraagt 1.500 euro. Er zijn kortingen beschikbaar indien een lidmaatschap wordt gecombineerd met sponsoring. De bijdrage wordt aangewend om activiteiten en de hockeysport op Schaerweijde te ondersteunen. Ongeveer de helft van het jaarlijks batige saldo geldt als generieke bijdrage aan Schaerweijde. De andere helft wordt aangewend voor de activiteiten en één of meer specifieke, door Club32 uitgekozen, doelen binnen Schaerweijde.

Het lidmaatschap van Club32 loopt gelijk met het verenigingsjaar van Schaerweijde, dus van 1 augustus tot en met 31 juli van het volgend jaar. Opzegging van het lidmaatschap tegen het einde van het verenigingsjaar is mogelijk bij het bestuur van Club32 tot en met 31 juli van elk jaar. De contributie wordt jaarlijks aan het begin van het seizoen bij de leden gefactureerd.

GeĆÆnteresseerd? Neem contact op met Club32 via [email protected]!