header foto header foto header foto header foto
Algemeen D1 H1 Schouders Tophockey
 
Schouders Tophockey
Schouders onder Schaerweijde Tophockey is een initiatief van een aantal enthousiaste Schaerweijde supporters om Tophockey op Schaerweijde op diverse vlakken te ondersteunen. Door met elkaar de Schouders onder Schaerweijde te zetten wordt veel extra’s mogelijk gemaakt voor onze Dames 1, Heren 1 en top-jeugdteams. Onze top staat er momenteel goed op. De jeugd speelt landelijk en D1/H1 hebben de reële ambitie te promoveren. Dat is ook nodig om diezelfde topjeugd voor de club te behouden, zodat die als voorbeeld blijven dienen voor de jongste jeugd.

Bijdragen kan op verschillende manieren: 
  1. In de eerste plaats financieel. Met een financiële bijdrage kunnen we net dat beetje extra bieden aan staf en spelers om verdere ontwikkeling mogelijk te maken (net die corner, sterkhouder of keeper), teambuildings te organiseren en hen te ondersteunen om het beste uit henzelf te halen. 
    Er zijn verschillende, fiscaal aantrekkelijke participatievormen waarin Schouders meerjarig kunnen deelnemen. De initiatiefnemers denken graag mee om de meest passende en fiscaal optimale constructie voor jou(w) onderneming te vinden. 
  2. Een bijdrage in tijd en energie is evenzeer nuttig. Donateurs werven is belangrijk voor de continuïteit. We willen niet afhankelijk zijn van enkelen, dus is een grote, zichzelf versterkende groep donateurs het doel. Dat vergt een inspanning. Daar kun je aan bijdragen. De groep is geen club binnen de club, maar is wel onderling verbonden (zie ook punt 3 en 5). 
  3. Het netwerk van de Schouders is interessant, zowel voor elkaar als voor het realiseren van de duale ontwikkeldoelstellingen van de topjeugd en -senioren. Duale ontwikkeling gaat over het combineren van sportieve en maatschappelijke doelen zoals school, studie en banen. Daarom zitten stages, banen, loopbaanbegeleiding en ondernemerscoaching in het pakket dat Schouders aan de top aanbiedt. Schouders werkt intensief samen met headhunters en loopbaancoaches, bedrijven en ondernemers om dat deel van de ontwikkeling van toptalent mogelijk te maken. Het is immers niet de bedoeling dat een topspeler of speelster na de hockeycarrière maatschappelijk met lege handen staat.
  4. Deelname aan de Topavond is een geweldige bijdrage aan Tophockey. Bij de Topavond verzorgen Heren 1 en Dames 1 voor de deelnemers een exclusief diner in een prachtige entourage. Onderwijl veilen zij hockeyclinics, memorabilia, prijzen en cadeaus onder de deelnemers. Het is niet alleen een van de meest gezellige avonden op Schaerweijde, de opbrengst is bestemd voor de topteams, bijvoorbeeld ter bekostiging van hun winterstage. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij.
  5. Langs de lijn is natuurlijk de beste plek voor een enthousiasmerende bijdrage aan de top. Het aanmoedigen van jeugdteams en Dames 1 en Heren 1, die veelal op Supersundays na elkaar thuis spelen, is leuk en aantrekkelijk. Tophockey is prachtig, de wedstrijdspanning om te snijden en de gezelligheid na afloop op het terras verbindt! Een keer overslaan is geen probleem, geen nood. Er is een appgroep waarin de (tussen)standen en wetenswaardigheden vanuit de Schouders onderling gedeeld worden. Uiteraard exclusief voor Schouders die bijdragen aan Tophockey Schaerweijde.

Schouders onder Schaerweijde is op deze manier een (h)echte community die Tophockey van Schaerweijde beter mogelijk maakt. Er zijn voor donateurs weinig zichtbare privileges noch tegenprestaties zoals die er zijn voor bijvoorbeeld sponsoren en business club leden. De grootste lol van Schouders is elkaar op de Schouders slaan na een overwinning en een extra biertje bij het kampioensfeest. Overigens is er ook een aantal contribuanten die anoniem wensen te blijven, en dat kan. Wij garanderen in dat geval dat bijdragen niet publiekelijk worden gemaakt maar sportief niet onopgemerkt blijven.

Informatie over de mogelijkheden tot bijdragen kan vrijblijvend worden opgevraagd via: 

Bestuurslid Tophockey
Niek van Exel (06 553 700 05)               
[email protected]             

Bestuurslid Communicatie
Peter de Bruin (06 531 937 47)              

Initiatiefnemer Schouders                                
Maurits van Dedem (06 138 601 67)