header foto header foto header foto header foto
Algemeen Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen Trimhockey 7x7 Walking Hockey Flexhockey Busvervoer Zaalhockey
 
Flexhockey
Flexhockey is de verzameling van al het flexibele hockey-aanbod. Flexibel in vorm, tijdstip en teamsamenstelling. Het is geen vervanging van de reguliere competitie, maar juist een aanvulling daarop. Zo creƫren we voor iedereen een passend hockey-aanbod.

Flexibel hockey-aanbod
Een deel van de hockeyers is op zoek naar een flexibele vorm van hockey. Het spelletje is leuk maar de verplichtingen gedurende een heel seizoen zijn soms net te veel. Om op deze wens naar flexibiliteit in te spelen, biedt Schaerweijde een nieuw initiatief: Flexhockey. Via het flexhockey.nl platform wordt het niet-reguliere hockey-aanbod van Schaerweijde aangekondigd.

Hockeyers kiezen zelf of en wanneer zij willen deelnemen. Met flexhockey maken we hockey aantrekkelijker, behouden we hockeyers voor de hockeysport en trekken we nieuwe hockeyers aan: hockey, overal voor iedereen! 

Het aanbod van Flexhockey binnen Schaerweijde omvat nu:
  • Trimhockey op diverse niveaus en dagen (maandagavond, woensdag- en vrijdagochtend)
  • Sevens - wedstrijden op half veld met 7 spelers (vrijdagavond)
  • Kennis Maken Met Hockey (KMMH) - nieuwe data in september
  • Walking hockey - hockey zonder rennen voor 55+ (do.- of vrijdagochtend)
  • Invallen wedstrijden - invallen bij diverse wedstrijden
Dit aanbod zal komende seizoen worden uitgebreid met o.a. bootcamps.

Meedoen aan flexhockey?
Om mee te kunnen doen aan de activiteiten van Schaerweijde flexhockey, dien je je te registreren via flexhockey.nl. Nadat je een account hebt aangemaakt, ben je verzekerd tijdens het hockeyen via de KNHB. Je kunt nu een keuze maken uit het Schaerweijde-aanbod. Sommige activiteiten zoals KMMH zijn gratis, voor anderen wordt een bijdrage gevraagd die via de flexhockey-site meteen kan worden afgerekend.  

Informatie
Mail voor meer informatie naar [email protected].