header foto header foto header foto header foto
Onze Club Club Events Hockey Bestuur Accommodatie Commissies Vrijwilligers Medisch Vertrouwenscommissie Arbitrage Maatschappelijk
 
Accommodatie
Z.S.V. Schaerweijde is een omnivereniging bestaande uit Schaerweijde Golf en Schaerweijde Hockey. Prachtig en centraal gelegen in het midden van het land, namelijk in het bosrijke Zeist met zijn mooie lanen en gezellige dorpscentrum.
 
Golfbaan
De prachtige 9-holes golfbaan die om de hockeyvelden 1 tot en met 3 en tegen de bosrand aan is gesitueerd, is volwaardig qualifying met C-status. De baan bestaat uit 8x par 3 en 1x par 4. Schaerweijde Golf heeft tevens een schitterend verlichte driving-range van 210 meter met 16 afslagplekken, de Schaerweijde Golfschool, een pitching- en putting-green en een oefenbunker, waar het hele jaar door geoefend kan worden.
 
Hockeyvelden
De hockey accommodatie bestaat uit 5 kunstgrasvelden: 3 watervelden (veld 1 t/m 3) en 2 semi-watervelden (veld 4 en 5). Vanaf de tribune bij veld 1 zijn de wedstrijden goed te volgen. Bij de twee buitenbars (veld 1 en veld 5) zijn dranken en snacks verkrijgbaar.
 
Clubhuis
Golf en Hockey komen samen in het gezellige clubhuis met het grote terras dat prachtig uitzicht biedt op de hockeyvelden en de golfbaan. Schaerweijde Horeca biedt een uitgebreid assortiment aan (gezonde) dranken en snacks en bereidt graag een goed verzorgde lunch of een heerlijke avondmaaltijd (zowel voor kleine als grote groepen).
 
Het clubhuis beschikt over een lounge die apart gereserveerd kan worden voor diners, lunches, vergaderingen of presentaties. Beneden in het clubhuis bevinden zich meerdere vergaderruimtes, de kleedkamers en het sanitair. Via een traplift is het clubhuis bereikbaar voor mindervaliden. Het clubhuis is cashless, betaald kan worden via pin en contactloos.

Padelarena & Blaashal
Verder is op het terrein van Schaerweijde Padel Arena Zeist gevestigd met vijf overdekte banen én heeft Schaerweijde de beschikking over een blaashal 'Blaesweijde' waar in de winter zaalhockey wordt gespeeld.
 
Terrein
Het gehele complex wordt verlicht door LED-verlichting en heeft 72 zonnepanelen in gebruik. Er is voldoende parkeergelegenheid plus een grote fietsenstalling.
 
Voor reserveringen en verhuurmogelijkheden: