header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Slotdag Overgangsklasse Veteranen Zondag 16 juni op Schaerweijde

5-6-2024

Het is weer zover! Al jaren is het een traditie dat de Heren Veteranen hun laatste wedstrijden van het seizoen samen spelen op één club. Dit jaar hebben wij de eer om deze geweldige dag te organiseren bij Schaerweijde! En omdat het altijd nog gezelliger kan, sluit ook de poule van Dames 30-1 zich aan voor deze feestelijke afsluiting.

De dag begint om 10:00 uur met een heerlijke kop koffie van de Koffietafel, waarna de eerste teams hun wedstrijden gaan spelen. Tussendoor is er van alles te doen en te genieten: speel een potje padel, geniet van vers fruit en overheerlijke koffiebroodjes.

Vanaf 15:00 kunnen we onze Nederlandse voetbalmannen aanmoedigen of om 15:30 uur de Dames 2 Kampioenen toejuichen bij hun laatste wedstrijd. Om 17:15 uur worden de Senioren kampioensteams gehuldigd. Maar dat is nog niet alles! Wat zou deze dag zijn zonder een geweldig feest? Schaerweijde band The Partysticks en DJ Mels zorgen voor de muzikale sfeer, terwijl de Paella-man ons verwent met zijn heerlijke paella.

Dit wordt een dag om nooit te vergeten vol sport, plezier en gezelligheid. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie een knallend einde van het seizoen te vieren!

Tot dan op Schaerweijde!


Nieuws afbeelding