header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw bestuurslid Clubbeleving Ties Guensberg

18-5-2024
INTERVIEW MET TIES

Ties, wil je je zelf even voorstellen?
Ik ben Ties Guensberg, 41 jaar en getrouwd met Annelies (D30-1, Technisch Coördinator JO10 & manager lijncoördinatoren). Wij hebben twee zoons: (Fedde JO10-1) en Teije (JO9-2). Zelf speel ik in H30-4 en ik ben coach van JO9-2. Een echte Schaerweijde familie dus.

Dan heb je waarschijnlijk ook een ‘hockeyverleden’?
Klopt! Ik ben geboren in Bilthoven en heb tot mijn 23e gehockeyd bij SCHC. Daarna ben ik via collega’s bij Kampong gaan hockeyen en na onze verhuizing naar Zeist vijf jaar geleden bij Schaerweijde terecht gekomen.

Ik speelde in mijn jeugd tweedelijns en kan op veel posities terecht. Behalve hockey loop ik ook graag en veel hard. Ik beschik dus over een behoorlijke conditie en sta daarom nu vaak op het middenveld.

En naast gezin & hockey?
Ben ik sinds de start betrokken geweest bij Speakap en werk daar nu ruim 11 jaar. Inmiddels is Speakap van start up gegroeid tot een echt bedrijf. We maken een medewerker app waarmee we de eerstelijns medewerker en het kantoorpersoneel met elkaar verbinden. Dit doen we door één enkele bron te bieden voor alle bedrijfsinformatie. Binnen Speakap ben ik werkzaam als commercieel eindverantwoordelijke.

Hoe ben je in het bestuur terechtgekomen?
Daniel Mens (bestuurslid Breedtehockey Senioren) benaderde mij voor een bestuursfunctie. Uiteraard heb ik even getwijfeld en het een en ander in overweging genomen. Maar ik wil mij er graag voor inzetten om te helpen de club draaiende te houden en gezamenlijk zaken te verbeteren.

Heb je al plannen voor de clubbeleving?
Nou dat is nog een beetje prematuur want ik moet nog beginnen maar het zit in mijn aard om het mensen naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat het gezellig is. Het is leuk als veel leden betrokken zijn bij de activiteiten want als de clubbeleving goed is, gaat het ook goed met de club!

Wij wensen je veel plezier & succes, Ties! Ideeën of meehelpen? Mail naar [email protected].

Nieuws afbeelding