header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vacature Verenigingsmanager Schaerweijde

30-3-2024
Z.S.V. Schaerweijde zoekt per direct een enthousiaste verenigingsmanager die van aanpakken weet. Wil jij met ons verder te bouwen aan onze prachtige vereniging? 

Jouw rol
Als verenigingsmanager ben je het gezicht en aanspreekpunt van Schaerweijde. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van het complex met een 3-tal hoofdsporten Hockey, Golf en Padel. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en organisatie van het complex en medewerkers. Je houdt van sport en in het bijzonder van hockey, golf en/of padel. Je zult ongeveer de helft van je tijd besteden aan het reilen en zeilen van de afdeling hockey, bijvoorbeeld het coördineren van hockeykampen en de opbouw van de blaashal. De rest van de tijd verdeel je over golf, padel, onderhoud van het complex en het organiseren van events, zoals clinics voor sponsoren. 

Je plek in de organisatie
Schaerweijde is een omnivereniging met drie afdelingen hockey, golf en horeca. De afdelingen hockey en golf hebben ieder een eigen bestuur. Het verenigingsbestuur is eindverantwoordelijk. Aansturing vindt plaats door het verenigingsbestuur.  Als verenigingsmanager ben jij de direct leidinggevende van de horecamedewerkers en de medewerkers golfbaanonderhoud. Als aanspreekpunt en vraagbaak voor vrijwilligers, leveranciers en partners, ben jij zoals dat wordt genoemd ‘een cruciale spin in het web’.

Wat wij vragen van jou is dat:
Je van hockey, golf en/of padel houdt;
Je representatief bent en beschikt over sterke (enthousiasmerende) mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
Je gestructureerd en planmatig werkt met oog voor detail; 
Je een stevige persoonlijkheid hebt en beschikt over overtuigingskracht 
Je over een hands-on mentaliteit beschikt;
Je geduldig, flexibel en sociaal vaardig bent;
Je als geen ander begrijpt hoe het verenigingsleven werkt.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie (uren in overleg) met een salaris afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd van € 3.000,- tot maximaal € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar een vast dienstverband.
Een functie met flexibele werktijden. In drukke periodes moet er soms overgewerkt worden. Deze overuren worden niet uitbetaald, maar kunnen gecompenseerd worden in rustigere periodes.

Solliciteren of wil je graag eerst nog meer informatie over deze functie?
Je motivatie en CV ontvangen we graag voor 8 april, deze kun je sturen naar [email protected]

Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Anne Marie Dobbelaar, voorzitter verenigingsbestuur via [email protected]

Zie bijlage voor de volledige vacature. 

Bijlage
Nieuws afbeelding