header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Afmelden zaalhockey O14 - O18 vóór 22 september

28-8-2023

Binnenkort moeten wij weer aan de KNHB doorgeven welke teams mee doen aan de zaalhockeycompetitie seizoen 2023-2024. We kunnen ook dit jaar alle deelnemende teams weer een aantal zaaltrainingen aanbieden.

Bij de planning hiervan proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de schooltijden en dezelfde trainingsdagen en -tijden als bij veldhockey. Voor zaalhockey is een extra bijdrage verschuldigd, het exacte bedrag kun je vinden op de site onder
Lidmaatschap op de pagina Contributie. Uit deze bijdrage worden de blaashal, de trainers en de afdracht aan de KNHB bekostigd.

Door zaalhockey blijf je actief tijdens de winterstop, het is heel goed voor je techniek en daarbij erg leuk. Wij gaan er daarom vanuit dat jullie allemaal meedoen!

Mocht dit nu toch niet zo zijn dan horen wij dit graagvóór vrijdag 22 september a.s. via [email protected]. Laat dit uiteraard ook aan je coach en manager weten.

Bij geen of te late afmelding loopt de zaalcontributie automatisch door!
Van 1e en 2e lijns spelers wordt verwacht dat zij deelnemen aan de zaalcompetitie, afzeggen kan alleen met geldige reden bij trainer/coach van de desbetreffende lijn.


Nieuws afbeelding