header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Speel safe, bitje in! Ortholuna hapdagen

10-8-2023

Ook dit seizoen organiseert OrtholunaSports een hapdagen voor een goed passend bitje!

In verband met een soepel verloop op de hapdag kan je alleen een bitje happen als je je aanmeldt op: 
www.ortholunasports.nlHier krijg je een eigen tijd toegewezen.

OrtholunaSports staat met de hapbus op Schaerweijde op:

  • Vrijdag 25 augustus van 16.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag 9 september van 9.30 – 13.00 uur
  • Zaterdag 30 september van 9.30 – 12.00 uur

Je kunt kiezen uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal Schaerweijde bitje
  • Onder 8 €27,50
  • Onder 9-10 €47,50
  • Onder 12-14 €57,50
  • Onder 16-18/Senioren €67,50
  • Beugelbitje €57,50
  • Clubbitje/ Glitterbitje + €5.- extra

Aanmelden
Een op maat gemaakt bitje biedt de beste bescherming. Het is comfortabeler waardoor het dragen een plezier is. Een bitje van OrtholunaSports is van hoogwaardige kwaliteit met een betere pasvorm, waardoor je beter ademhaalt en praat zo wordt hockeyen een stuk prettiger.

Je krijgt een heel seizoen pasgarantie, zo hoef je je niet druk te maken dat na het wisselen het bitje niet meer perfect zit. Past het bitje niet meer? We passen het bitje aan of je krijgt van ons een nieuwe, kauw of andere slijtage is uitgesloten van garantie. Je kan op de hapdag natuurlijk altijd even langskomen als je OrtholunaSports bitje niet meer goed zit, dan nemen we het bitje mee en passen we hem even aan.

Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl (aanmelden), je krijgt een bevestigingsmail van jouw tijd. Het bitje wordt binnen 3 weken geleverd. Je kan betalen met pin of contant.

Op de hapdag meld je je aan bij de tent voor de hapbus.Daar kan je je eigen kleur kiezen en reken je af. Daarna nemen we een afdruk van je gebit en krijg je je nieuwe bitje thuisgestuurd. Ook zetten we je naam en telefoonnummer in het bitje, daarmee wordt kwijtraken een stuk lastiger.

Kan jij niet deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij onze praktijk in Amersfoort. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail naar [email protected].Nieuws afbeelding