header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

NK Trim 2023 groot succes!

5-7-2023
Met trots kijken we terug op een succesvolle tweede editie van het NK Trimhockey, op Schaerweijde. Dit evenement bracht maar liefst 16 fanatieke trimteams uit heel Nederland samen, onder een stralende zon en met een onmiskenbare beach vibe.

De dag begon met een sprankelende energie. Het veld bruiste van gezelligheid en sportiviteit, terwijl de deelnemers hun uiterste best deden om hun team naar de overwinning te leiden. Voor de kruisfinale moesten shoot-outs al bepalen wie verder gingen. In de finale fase moesten winnaars een paar keer via shoot-outs aangewezen worden. In de finale tussen Gooische en Phoenix wist de winnaar van vorig jaar weer de winst binnen te halen. Wij feliciteren Gooische met de prolongatie van de titel.

Nog voor de felbegeerde schaal werd uitgereikt heeft onze eigen trimband, The Party Sticks, gezorgd voor de perfecte sfeer met hun live muziek. We zien de band bij de start van het nieuwe seizoen op 24 en 25 augustus weer in actie op de club.

We willen  alle deelnemers, supporters en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische dag. Zonder jullie enthousiasme en inzet zou het NK Trimhockey niet zo'n succes zijn geweest.

We kijken nu al uit naar volgend jaar en kunnen niet wachten om iedereen weer te zien bij HC Rotterdam in 2024. Wij hebben het hockey-stokje overgedragen aan de organisatie van HCR.

Fotocredits: @‌moving_stories_

Nieuws afbeelding