header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Walking Hockey voor 55-plussers (ervaren en on-ervaren)

10-9-2023
Walking Hockey is een nieuwe vorm van hockey waarbij je alleen wandelt en niet mag rennen. Wil je wel lekker bewegen, maar is gewoon hockey te belastend? Zoek je een nieuwe sportieve uitdaging met veel gezelligheid? Heb je geen ervaring en wil je wel buiten het spel spelen? Iedereen ouder dan 55 jaar is welkom, ook niet-hockeyers.

Walking Hockey is voor mannen en vrouwen en wordt mixed gespeeld in teams van maximaal vijf spelers. Het veld en de regels zijn aangepast, er is geen keeper en plezier staat voorop. We starten met een warming up, waarna er wandelend een wedstrijd(je) wordt gespeeld onder begeleiding van een ervaren trainer. Na een uurtje sporten drinken we samen een kopje koffie in het clubhuis.

De eerste training was buitengewoon geslaagd met enthousiaste deelnemers en een blije trainer. Alle ge├»nteresseerden zijn van harte welkom op donderdag (oneven weken) of vrijdag (even weken) om 10:30 uur op veld 1 om kennis te maken met Walking Hockey. De kosten zijn 3 euro per keer of 30 euro voor een tien-rittenkaart. Meer informatie of reeds interesse? Stuur je vraag naar of meld je aan bij: [email protected].

Nieuws afbeelding