header foto header foto header foto header foto
 
Clubevents

Afscheid Razwan Ahmed

18-5-2023

Wedstrijd Sterrenteam - JO18-1

Vrijdag 2 juni om stipt 17:30 uur klinkt een fluitsignaal op veld 1 van 'De Kuil', waarmee de scheidsrechters een bijzondere wedstrijd in beweging brengen.

De huidige J018-1 onder leiding van coach Jur van der Have neemt het dan op tegen een sterrenteam, bestaande uit spelers die de afgelopen jaren deel uitmaakten van datzelfde J018-1, toen nog JA1 geheten. Coach van dat sterren JA1 team?

Razwan Ahmed, de Technisch Manager en ook nog mede coach van de J018-1. Alleen deze wedstrijd even niet.

Want deze wedstrijd staat in het teken van het reeds eerder aangekondigde vertrek van Razwan bij Schaerweijde. Na 12 jaren van trouwe dienst. Vele spelers die Schaerweijde al jaren geleden hebben verlaten, maar nog wel de tucht van Razwan als coach hebben beleefd als jeugdspeler van de eerste lijn, keren die avond terug naar De Kuil en betuigen hiermee hun dankbaarheid aan 'hun Razwan.' Evenals de huidige J018-1 natuurlijk.

Zou hij rustig blijven in de dug out? Waarschijnlijk niet.

Na afloop vindt er een mooie borrel plaats voor een select gezelschap, waarin wordt stil gestaan bij het vertrek van Razwan. Zijn tijdperk bij Schaerweijde loopt - niet geheel toevallig - parallel met de opkomst van de Schaerweijde jeugd.

Hopelijk zit het er na nog niet helemaal op. De kans is groot dat Razwan samen met Jur de huidige J018-1 zal begeleiden bij de halve finales en mogelijk zelfs de finale van het NK in de maand juni. Dat weten wij zaterdag!


Nieuws afbeelding