header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Sportways Mei Dagkampen

1-3-2023

Sportways Dagkamp van 1-5 mei

Met tophockeyers uit de Hoofdklasse!

Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een internationale tophockeyer? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het kamp komen niemand minder dan Felice Albers, Menno Boeren en Delfina Merino langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou hun beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

Menno staat elke zondag op het veld met Rotterdam Heren 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze technische middenvelder stuift op hoge snelheid met de bal de cirkel in, om vervolgens met een strakke pass zijn teamgenoten de bal in het net te laten tippen. Hij werd afgelopen jaar Europees kampioen met Jong-Oranje!

Delfina is een Argentijnse tophockeyster speelt al jaren voor Kampong Dames 1. Ze is een echte ster in 3D-technieken in de cirkel. De aanvalster speelt voor het Argentijnse elftal, waarmee ze afgelopen Olympische spelen nog de zilveren plak binnen haalde.

Felice is aanvallende middenvelder van AH&BC Dames 1. Haar specialisme? Dribbelen! Deze enthousiaste hockeyster werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Dit jaar nog won ze goud met AH&BC Dames 1 op de Euro Hockey League 2022, en goud met het Nederlandse Elftal op het EK. Daarnaast maakte ze vorige zomer haar debuut op de Olympische Spelen, die ze bekroonde met een gouden plak en werd ze door de FIH uitgeroepen tot speelster van het jaar!

Felice, Menno en Delfina staan ieder één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld. Het hockeykamp is in de meivakantie, van 1 tot en met 5 mei 2023. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan 
snel aan via Dagkampen (sportways.com)

 


Nieuws afbeelding