header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vacature Bestuurslid Commercie (VB)

11-11-2022
Het Verenigingsbestuur (VB) van Schaerweijde heeft besloten een aantal commerciĆ«le verantwoordelijkheden(o.a. Horeca, Sponsoring en mogelijk in de toekomst Padel) te bundelen in één rol te weten Bestuurslid Commercie.

Wil jij de ambitie van Schaerweijde verder brengen en deel uitmaken van het bestuur van onze vereniging? Heb jij daarnaast enige affiniteit met horeca en heb je tijd om je in te zetten voor Schaerweijde? Lees dan vooral verder.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het Horeca team, bent voorzitter van de Sponsoring commissie en draagt bij aan de exploitatie van de Jan Weverhal. Een belangrijke taak van het bestuurslid is het bijdragen aan een goede balans tussen optimale gastvrijheid en clubbeleving, een passend horeca aanbod en een gezonde financiƫle exploitatie.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze rol? Klik hier en neem contact op met de voorzitter van het Verenigingsbestuur  Anne Marie Dobbelaar (06-46191885  of [email protected]) of penningmeester Patrick Bosman (06-27017308 of [email protected]).

Nieuws afbeelding