header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Teamindeling Jongste Jeugd en Junioren 2022-2023

19-6-2022

De teamindeling van de JJ en Junioren voor seizoen 2022-2023 is gepubliceerd achter de inlog op de website. De indeling voor de JJ en Junioren is het resultaat van een zorgvuldig proces waarin lijncoördinator, technisch coördinator, technisch manager, hoofdtrainer, trainer en coach samen de kinderen beoordelen op diverse criteria; van motivatie tot talent en van sociale tot fysieke aspecten. De A-, B- en 2e jaars C-Junioren hebben daarnaast hun input qua (sociale) voorkeuren middels een enquête kenbaar kunnen maken. Ook deze informatie is zoveel waar mogelijk meegenomen. We verwachten dat we met alle input van afgelopen jaar een goede indeling hebben gemaakt. 

 

Uitgebreide informatie hierover: 2022610_Begeleidenddocumentteamvorming20222023.pdf (schaerweijde-hockey.nl).

 

Voor de JJ tot en met de D-lijn heeft de KNHB een routekaart ontwikkeld waarin helder het teamvormingsproces is uitgelegd. Deze routekaart is te vinden op: https://www.knhb.nl/app/uploads/2018/07/Routekaart-teamindeling-DEF.pdf

 

De teamindeling is gepubliceerd achter de inlog via www.schaerweijde-hockey.nl 

Inloggen met je lidnummer en wachtwoord:

Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Junioren Seizoen 2022-2023

Jongste Jeugd: zie Club/Documenten/Teamindelingen Jongste Jeugd Seizoen 2022-2023

 

Voor de junioren hebben we er dit jaar voor gekozen om min of meer gelijkwaardige teams hetzelfde teamnummer te geven met de toevoeging A, B, C etc. Deze ontwikkeling zien we bij meerdere verenigingen, en wordt door de kinderen als positief ervaren. 

 

Vragen naar aanleiding van de teamindeling

Hoewel alle betrokkenen hun uiterste best doen om iedere speler in het juiste team te plaatsen, kan het zijn dat je vragen hebt over de indeling. Wij hanteren een "bezinningsperiode” van 48 uur om te wennen aan de indeling. Mocht er daarna toch behoefte zijn om te reageren, hou dan bij je reactie rekening met het feit dat deze vrijwilligers hun uiterste best hebben gedaan om voor alle spelers een goede afweging te maken. 

 

Voor vragen over de JJ teams tot en met D-lijn kan gemaild worden naar [email protected] en voor vragen over teams van de A, B, C lijn naar [email protected].

 


Nieuws afbeelding