header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Aanmelding funkey instroomgroep gestart

10-1-2022


Ook dit seizoen is er weer een instroommoment voor nieuwe funkey’s na de winterstop, start vanaf begin april.

Deze instroommogelijkheid geldt alleen voor jongens en meisjes die tussen 1 oktober 2021 en 1 april 2022 vijf jaar (zijn) (ge-)worden. Deze kinderen bieden we de mogelijkheid dit seizoen al in te stromen, ze blijven dan, gezien hun leeftijd, ook volgend seizoen nog funkey.

Tijdens de funkeytrainingen laten we de kinderen op een leuke manier bewegen en kennismaken met het hockeyspel:

FUN is the KEY!

Voordat we overgaan tot het ‘echte’ hockeyspel, leren we de kinderen spelenderwijs een beperkt aantal basis hockeyvaardigheden aan.

In de trainingen bieden we veel spelvormen aan waarbij het belangrijk is om samen te leren spelen. De kinderen leren omgaan met stick en bal zodat zij het duel 1:1 veilig, slim en met plezier kunnen spelen.

Overzicht van spelvormen:

  • lopen en gaan
  • tikspelen
  • rollen, stuiten, werpen en vangen
  • springen
  • samen/alleen
  • muziek en ritme
  • knotshockey

 We trainen 1x per week 1 uur op woensdagmiddag.

Voor deze instroomgroep bieden we een gereduceerd contributietarief aan van 75,- euro vanaf april 2022. Het entreegeld (170,- euro) dient wel volledig betaald te worden bij doorstroming naar de Benjamins.

Vanaf nu tot en met 28 februari 2022 kunnen kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2016 en 1 april 2017 aangemeld worden via het inschrijfformulier op de Schaerweijde website – www.schaerweijde-hockey.nl > Lidmaatschap > Inschrijven.

Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen beschikbaar, zal plaatsing gebeuren op basis van het aannamebeleid junioren. Dit aannamebeleid staat ook op de website onder www.schaerweijde-hockey.nl > Lidmaatschap > Aannamebeleid.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]


Nieuws afbeelding