header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vacature Penningmeester Verenigingsbestuur

21-12-2021

Ben jij degene die verder wil bouwen aan een financieel gezond Schaerweijde?

Dan is deze bestuursfunctie beslist iets voor jou!

Z.S.V. Schaerweijde bestaat uit twee afdelingen, hockey en golf, die ieder hun eigen afdelingsbestuur hebben. Overkoepelend is er een Verenigingsbestuur (Omni-bestuur). Naast de penningmeester bestaat het Verenigingsbestuur uit zeven leden (voorzitter, secretaris, horeca, accommodatie en de voorzitters golf en hockey. Het bestuur heeft onder andere als aandachtsgebieden de exploitatie van de horeca, de accommodatie, de verbinding tussen de afdelingen en de lange termijn visie van de vereniging.

De penningmeester draagt zorg voor een verantwoord beheer van de financiën van de vereniging. De penningmeester heeft veelvuldig contact met de penningmeesters van de afdelingen hockey en golf. Daarnaast activeert en coördineert de penningmeester activiteiten en personen gerelateerd aan de diverse financiële aangelegenheden binnen de vereniging.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Verenigingsbestuur Omni Annemarie Dobbelaar op [email protected] of met de huidige penningmeester Omni Harry de Kroon op [email protected].


Nieuws afbeelding