header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Uitstel thema avonden Schaerweijde

25-11-2021

 

Woensdag 3 november jl. vond de eerste van een serie van drie thema-avonden over hockey en Schaerweijde plaats met een presentatie van KNHB-prestatiemanager Joost van Geel.
De thema-avonden zijn er om, als bestuur met betrokken leden en ouders, in gesprek te gaan over onze visie en waarden. Samen maken we elkaar sterker is immers ons motto. Ons doel is dé familieclub met ambitie, met een optimale hockeyervaring in een veilig sportklimaat (SVR), waar wij en onze kinderen later met plezier op terugkijken.

De bedoeling is dat op deze avonden veel leden en ouders aanwezig zijn zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan, van elkaar kunnen leren en verdere stappen ook echt met elkaar kunnen zetten.
Door de Corona-maatregelen zijn bijeenkomsten van deze soort nu niet haalbaar. En goed in dialoog gaan past wat ons betreft niet in een digitale setting. We hebben daarom besloten de volgende twee bijeenkomsten uit te stellen. Zodra we weten dat we weer bijeen mogen komen, laten we het weten.

n.t.b. datum - Meer leden iets bieden en meer bieden aan leden

n.t.b. datum - Hoe doen we dat?; Over technisch beleid, opleidingscurriculum, vrijwilligersparticipatie, en sponsoractivatie.


Nieuws afbeelding