header foto header foto header foto header foto
Organisatie Vrijwilligersbureau Vacatures
 
Vrijwilligersbureau
Het vrijwilligersbureau co├Ârdineert de vraag naar en aanbod van vrijwilligers en vacatures. Zij zijn op de hoogte van de ins en outs van elke vacature en helpen actief mee om deze zo goed mogelijk te vervullen.

Zonder vrijwilligers geen Schaerweijde
Op een grote actieve club als Schaerweijde valt veel werk te verzetten om ervoor te zorgen dat de meer dan tweeduizend leden gedurende de hele week lekker kunnen hockeyen. Heel veel van dit werk wordt gedaan door vrijwilligers: leden en ouders van leden. En daar is de club heel blij mee! Samen maken we immers de club en als iedereen zijn steentje bijdraagt, zijn we allemaal geholpen! Voor ieders talenten en beschikbare tijd heeft Schaerweijde wel een leuke vrijwilligersjob. Hockeykennis is vaak geen must, enthousiasme en inzet wel! Dus doe ook gezellig mee, leer nieuwe mensen kennen en versterk je binding met de club!

Aanmelden vrijwilliger
Het vrijwilligersbureau heeft op de pagina vacatures een lijst van alle beschikbare vrijwilligersfuncties binnen Schaerweijde. Zit er iets voor je bij? Mail naar [email protected] en schrijf je in als vrijwilliger via het formulier onder Lidmaatschap op schaerweijde-hockey.nl.
Niets van jouw gading? Mail naar het bureau en samen kijken wij naar wat het beste bij jou past. 

Aanmelden vrijwilligersvacature
Heeft jouw commissie versterking nodig? Neem contact op met  [email protected] om snel de functie te vervullen.