header foto header foto header foto header foto
Algemeen Inschrijven Contributie
 

Lid worden van Schaerweijde

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Inschrijven voor Senioren, Trimhockey en ParaHockey is het gehele kalenderjaar mogelijk.

De inschrijfperiode voor de jeugdleden loopt in principe van 1 t/m 30 april van elk kalenderjaar. Na deze datum is bekend in welke lijnen plaats is voor nieuwe leden en worden de teamindelingen gemaakt. We streven ernaar om de nieuwe leden zo snel mogelijk te laten weten of ze geplaatst zijn. Mocht het voorkomen dat we meer aanmeldingen hebben dan plekken in een lijn dan treedt het aannamebeleid in werking.

Alle nieuwe inschrijvingen die na 30 april binnenkomen, worden individueel bekeken. Als er plaats is in de betreffende lijn, wordt het aspirant-lid direct geplaatst. Indien een lijn vol zit, komt het aspirant-lid op de wachtlijst te staan.

Lidmaatschap mogelijkheden
1. Jongste Jeugd
2. Junior
3. Senior/Veteraan
4. Duo-lidmaatschap/Trimlid/Flexhockey/Walkinghockey/Sevens
5. Veterinnen op de dinsdag
6. ParaHockey
7. Vrijwilliger
8. Ondersteunend lid

Meer informatie over deze mogelijkheden zijn terug te vinden op de betreffende pagina's en bij Contributie. Voor vragen hierover graag mailen naar [email protected].

Aanmelden
Aanmelden voor een lidmaatschap bij Schaerweijde kan via onze website onder Inschrijven.

Gegevens wijzigen
De ledenadministratie verzorgt alle mutaties met betrekking tot het aan- en afmelden van leden, vrijwilligers en trainers en wijzigen van relevante adres- of persoonsgegevens. Dit wordt bijgehouden in het administratiesysteem LISA dat gekoppeld is aan de KNHB.

Deze gegevens zijn nodig om leden aan te schrijven, elftalindelingen te maken en contributienota's te verzenden. Daarnaast worden deze gegevens ook aan de KNHB gemeld voor het databestand van alle hockeyers in Nederland.

Verhuizingen of andere gegevens wijzigen? Graag doorgeven via [email protected].

Lidmaatschap opzeggen
Voor hockey loopt het verenigingsjaar van 1 augustus t/m 31 juli. 

Uiterste opzegdata:
  • Jongste Jeugd en Junioren vóór 1 mei voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar.
  • Senioren en andere lidmaatschappen vóór 1 juni voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar.
Indien een opzegging niet ontvangen is voor de uiterste datum, is er contributie voor het volgende seizoen verschuldigd. Daarom adviseren wij om de opzegdatum goed te volgen.

Opzeggen kan uitsluitend via de Ledenadministratie:
  • per email [email protected]
  • per post: Z.S.V. Schaerweijde, t.a.v. Ledenadministratie Hockey, Hein Bottingalaan 1, 3707 NX Zeist.
Graag bij de opzegging altijd naam, adres, woonplaats en lidnummer vermelden. En daarnaast om welk lidmaatschap het gaat en wat de reden van de opzegging is. De ledenadministratie zorgt ervoor dat de opzegging wordt verwerkt en een bevestiging van de opzegging wordt verstuurd.

Let op: zonder ontvangen bevestiging is de opzegging niet verwerkt.