header foto header foto header foto header foto
 

NK O18 - halve finale wedstrijd 1

zaterdag 10 juni 2023   |   13:45 - 17:00   |   Geen locatie ingevoerd

Nederlands Kampioenschap O18

J018-1 van Schaerweijde heeft zich in de landelijke competitie als nummer 1 van poule B geplaatst voor de halve finales. Daarmee behoren zij nu al tot de beste vier J018-1 teams van Nederland. Maar zij willen meer. Het team onder leiding van coaches Jur van der Have, Razwan Ahmed en manager Roel Hart speelt op zaterdag 10 juni 2023 uit op en tegen Gooische zijn eerste halve finale wedstrijd. Het exacte aanvangstijdstip wordt snel bekend maar ligt in elk geval tussen 13:45 en 14:20 uur.

Het wordt zowel klimatologisch als qua sfeer een hete wedstrijd. Gooische zal massaal uitrukken om haar jongens naar de overwinning te schreeuwen. Onze mannen hebben daar op Gooische jullie rood-zwarte aanmoedigingen heel erg hard nodig! Kom dus naar Gooische, voor hockey in de top van Nederland! En vooral voor Schaerweijde!

Er wordt gespeeld volgens het Heren 1 format, best-of-three. Er is een winnaar nodig, desnoods na shoot outs. Het gaat om twee gewonnen wedstrijden. Als onze mannen winnen, dan kunnen zij die zaterdag daarop (17 juni) het in onze Kuil afmaken. Desnoods volgt zondag 18 juni een beslissingswedstrijd, ook thuis in de Kuil.

Inzet: een plaats in de NK finale op zaterdag 24 juni in het hockeystadion van Rotterdam tegen Victoria of Oranje Rood.

Dit zijn unieke wedstrijden voor onze mooie club. Mis het niet!