header foto header foto header foto header foto
Algemeen Organisatie Junioren Teams Wedstrijdschema Trainingsschema Uitslagen ParaHockey Keepersclub Zaalhockey
 

Algemene ledenvergadering

woensdag 23 november 2022   |   20:00 - 22:00   |   Gehele clubhuis

Op woensdag 23 november 2021 vanaf 20:00 uur vindt de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in het clubhuis van ZSV Schaerweijde. In deze vergadering ligt het accent op golf.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

• Jaarverslag golf

• Jaarrekening Schaerweijde

• Ontwikkeling Jan Weverhal en padelbanen

Tijdens de ALV op 27 september jl. hebben we het plan voor de aanleg van vijf padelbanen in de Jan Weverhal toegelicht. Sindsdien is er het nodige gebeurd. Tijdens de ALV geven we een update over de voortgang van onze gesprekken met potentiële partijen.

De agenda en verslagen van de vorige ALV heeft iedereen ontvangen in de mail. De overige stukken worden uiterlijk op 15 november verspreid via de gebruikelijke kanalen.

Voorafgaand aan de ALV is er op woensdag 16 november 2022 een financieel vragenuurtje. Van 20:00-21:00 uur zijn de penningmeesters present om uw financiële vragen over de jaarrekening te beantwoorden. Het financiële vragenuurtje is bedoeld voor iedereen die verhelderende vragen willen stellen over de financiële stukken of uitleg willen krijgen over de totstandkoming van de jaarrekening. Beleidsmatige- en inhoudelijke vragen kunnen tijdens de ALV gesteld worden. Natuurlijk kun je onze bestuursleden ook gewoon per e-mail of telefoon benaderen met persoonlijke vragen of feedback.

Als bestuur kijken wij uit naar een constructieve ALV en de borrel na afloop zodat met elkaar het glas te kunnen heffen op onze prachtige vereniging.