header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Attentie: Shirtvoucher-nieuws

18-5-2022

Algemeen
Alle Schaerweijde hockeyleden (m.u.v. de Funkey’s) dienen tijdens competitiewedstrijden een officieel Schaerweijdeshirt te dragen. Het shirtvoucherreglement van Schaerweijde voorziet daarin op een makkelijke manier. Met de shirtvoucher krijgen de leden bovendien een korting van 5 euro per thuisshirt.

Shirtvoucher 
Jeugdleden ontvangen 1x per 2 jaar een shirtvoucher en Seniorleden 1x per 5 jaar. Voor deze voucher (via de teammanager) is een rood Schaerweijde thuisshirt op te halen bij Sunny Camp in Zeist. Eenmalig wordt er - in het seizoen dat het lid een voucher ontvangt – 35 euro bij de contributie berekend.

Seizoen 2021-2022

Een aantal leden heeft in seizoen 2021-2022 nog geen gebruik gemaakt van de voucher. Dus zoek die vouchers op en haal snel een prachtig vers Schaerweijde shirt bij Sunnnycamp voor het komende seizoen! Deze vouchers kunnen nog tot 30 juni worden ingeleverd bij Sunnycamp.

Seizoen 2022-2023

Indien jouw zoon/dochter in een bepaald seizoen geen gebruik wenst te maken van de shirtvoucher, dan kun je dit vóór 1 juli, voorafgaand aan het nieuwe seizoen, per email aangeven via [email protected]

Alleen tijdig ontvangen emails op bovengenoemd adres worden in behandeling genomen. Je krijgt van Schaerweijde een ontvangstbevestiging en de shirtvoucherdatum schuift vervolgens één seizoen op.

 

Indien het shirt tijdens de periode van uitgifte tot de periode van de volgende uitgifte vervangen dient te worden (om welke reden dan ook), dien je zelf een nieuw thuisshirt aan te schaffen bij Sunny Camp. Zonder shirtvoucher krijg je geen korting.


Nieuws afbeelding