header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Goed 2022!! Bericht van de voorzitters van Schaerweijde

13-1-2022


Beste leden van Schaerweijde,

Allereest willen wij, als voorzitters van Golf, Hockey en Omni, graag een ieder een mooi en gezond 2022 toewensen! Wij doen dat als eenheid omdat we één vereniging zijn. Corona zet sport en bewegen onder druk en als vereniging merken we dat op vele manieren; van horeca-omzet tot enorme benodigde inzet en flexibiliteit van vrijwilligers. Mede dankzij ons ‘omni-karakter’ houden we het hoofd boven water. En hebben we kunnen investeren, in drie nieuwe websites bijvoorbeeld. Golf heeft doorgang kunnen vinden, met veel nieuwe leden als gevolg, terwijl Hockey alle zeilen bij moet zetten om binnen de Corona-maatregelen passende zaal- en veldprogramma’s te realiseren.

Hopelijk kunnen we snel weer meer sporten met z’n allen de komende tijd, want sport, bewegen en gezelligheid is absoluut belangrijk voor ons als Schaerweijde, familieclub met ambitie.

2022 wordt een mooi jaar, met het lustrum als een van de hoogtepunten. Laten we hopen dat we 90 jaar Schaerweijde volop kunnen vieren, en dan vooral samen! Ondertussen ligt er een aantal innovatieve uitdagingen waar we vorm aan willen geven. In samenwerking met de gemeente hopen we dit jaar op de ALV tot planvorming te kunnen komen rondom vervanging van (blaas-)hal en clubhuis.

Voor dat alles is een inspanning nodig die we samen moeten dragen. Daarom roepen wij iedereen op een steentje bij te dragen. Zonder vrijwilligers geen Schaerweijde.

Ondanks Corona hebben we zin in komend jaar. Als we de vereniging in Corona-tijd kunnen laten bloeien kan het erna zeker. Geniet ervan en doe mee!

Anne Marie Dobbelaar, voorzitter Schaerweijde
Fardo Renger, voorzitter Schaerweijde Golf
Reinoud Imhof, voorzitter Schaerweijde Hockey


Nieuws afbeelding