header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Geen Zaal, Wel Veld!

7-1-2022


Binnensporten is helaas nog steeds niet mogelijk, gelukkig is het vanaf dinsdag 11 januari mogelijk, voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, om buiten te sporten tot 20.00 uur!

Zolang het niet mogelijk is in de zaal te trainen, zullen wij de trainingen verzorgen op het veld. Er is een trainingsschema gemaakt waarin elk jeugdteam tenminste 1 keer per week kan trainen.

De trainingstijden zijn zoveel mogelijk de tijden van het VELD-schema. Aankomende maandag wordt er ook getraind, maar dan nog tot 17.00 uur.

Bekijk de Schaerweijde-app voor de trainingstijden van komende week.
In deze winterperiode missen we een aantal trainers bij de Jeugd, vandaar dat we hier wat aanpassingen hebben moeten doen en kan het zijn dat er een andere trainer is.

Zolang de zaalwedstrijden niet door kunnen gaan, zullen we wedstrijden op het veld inplannen. Voor alsnog is het alleen mogelijk onderling wedstrijden te spelen.

Voor de Jongste Jeugd D, E8, E6 zal het schema voor 15/16 januari binnenkort gecommuniceerd worden.

De managers van de ABC-Jeugd kunnen oefenwedstrijden in het weekend van 15/16 januari onderling afstemmen en hun verzoek per mail sturen naar [email protected].

Na de persconferentie zullen wij de verdere trainingen en wedstrijden verwerken in de app, wijzigingen in corona-maatregelen zullen wij zo spoedig mogelijk aanpassen.
Hoe de invulling van de weekenden na 15/16 januari zal zijn is ook afhankelijk van de persconferentie. Hier wordt dan ook in een later stadium over gecommuniceerd.


Nieuws afbeelding