header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vacature Commissaris Horeca Verenigingsbestuur

21-12-2021

Schaerweijde bestaat uit de afdelingen hockey en golf, die ieder hun eigen bestuur hebben. Overkoepelend is er een Verenigingsbestuur (Omni-bestuur). De commissaris Horeca maakt deel uit van het Verenigingsbestuur, bestaande uit zeven leden (voorzitter, secretaris, penningmeester, accommodatie, horeca, golf en hockey).

De commissaris Horeca is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de afdeling horeca. De horeca is in eigen beheer en wordt gerund door een team van professionals in dienst, op oproepbasis en op vrijwillige basis. Een belangrijke taak van het bestuurslid is het zorgen voor een goede balans tussen optimale gastvrijheid en clubbeleving, een passend horeca aanbod en een gezonde financiƫle exploitatie. Alles in goede afstemming met de hockey- en golfafdeling. Schaerweijde zoekt iemand met oog voor een gezellige sfeer en aankleding van clubhuis, terras en overige horeca uitgiftepunten.

Wil je graag samenwerken in een hecht en inspirerend team, bij de mooiste en een van de leukste clubs in Nederland? Neem dan snel contact op met de voorzitter Verenigingsbestuur Annemarie Dobbelaar op 06-46191885 of [email protected] of met het huidige bestuurslid Alette Geerts op 06-26138006 of [email protected]

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsNieuws afbeelding